Μετά τον… χαρτοπόλεμο στον οποίο επιδόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε (21:45, ΣΚΑΪ, NovaΣΠΟΡ FM 94.6) στον τέταρτο τελικό των τελικών με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και τους «πράσινους» να στεφθούν πρωταθλητές. Ανακοίνωση με την οποία θέλησε να ρίξει τους τόνους εξέδωσε χθες βράδυ η ομάδα του Πειραιά. Κανονικά θα αγωνιστεί ο Θοδωρής Παπαλουκάς.
Στον Ολυμπιακό ακόμη δεν μπορούν να ξεχάσουν τα όσα έγιναν την Τετάρτη στον τρίτο τελικό της σειράς στο ΟΑΚΑ, αλλά είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν απόψε τη σειρά σε 2-2. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει στη διάθεση του τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης, αλλά αυτό έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους. Ο 33χρονος πλέι μέικερ εξακολουθεί να πονάει στο δεξί του γόνατο, αλλά αυτό δεν πρόκειται να του στερήσει τη συμμετοχή του στον αποψινό τέταρτο τελικό.
Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο αφού από την Παρασκευή έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια του τέταρτου τελικού. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση χθες το βράδυ με την οποία ζητά από τον κόσμο της ομάδας να είναι ήρεμος και να επιδείξει ψυχραιμία και αυτοπειθαρχία.
Έτοιμοι για στέψη
Στον Παναθηναϊκό ξέρουν πως και να χαθεί το αποψινό ματς, ο πέμπτος και τελευταίος τελικός θα είναι στο ΟΑΚΑ, αλλά οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσουν τη σειρά απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Και αφού την Τετάρτη δεν έγινε το μπρέικ, στον Παναθηναϊκό έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν αφού ξέρουν καλά πως δύσκολα θα ξαναπαίξουν τόσο άσχημα όσο στα πρώτα τριάντα λεπτά του τρίτου τελικού. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να σπάσουν το εντός έδρας αήττητο του Ολυμπιακού το οποίο κρατάει από τους περσινούς τελικούς. Τότε, όπου στον πρώτο τελικό της σειράς ο Παναθηναϊκός είχε κάνει το μπρέικ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






