Ελλάδα

Πάει ΝΒΑ ο Πέκοβιτς!

Σε προφορική συμφωνία με τους Τίμπεργουλφς για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι συνολικά 13 εκατ. δολαρίων ήρθε ο Νίκολα Πέκοβιτς, όπως μεταδίδει το «ESPN» επικαλούμενο δύο διαφορετικές πηγές από το ΝΒΑ. Ο Μαυροβούνιος σέντερ είχε επιλεγεί το 2008 στο νούμερο 31 των ντραφτ από τη Μινεσότα και παρότι έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για έναν ακόμη χρόνο, οι «λύκοι» έχουν το δικαίωμα να τον αποκτήσουν έναντι 1 εκατ. δολαρίων μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Σε προφορική συμφωνία με τους Τίμπεργουλφς για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι συνολικά 13 εκατ. δολαρίων ήρθε ο Νίκολα Πέκοβιτς, όπως μεταδίδει το «ESPN» επικαλούμενο δύο διαφορετικές πηγές από το ΝΒΑ. Ο 24χρονος Μαυροβούνιος σέντερ είχε επιλεγεί το 2008 στο νούμερο 31 των ντραφτ από τη Μινεσότα και παρότι έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για έναν ακόμη χρόνο, οι «λύκοι» έχουν το δικαίωμα να τον αποκτήσουν έναντι 1 εκατ. δολαρίων μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Ο Πέκοβιτς ήταν στο μικροσκόπιο των Τίμπεργουλφς εδώ και καιρό. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας, Κερτ Ράμπις, και ο πρόεδρος, Ντέιβιντ Καν, τον είχαν παρακολουθήσει από κοντά στον δεύτερο τελικό της Α1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. «Είμαστε πολύ κοντά στον Πέκοβιτς, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τον έχουμε κλείσει χωρίς να έχουμε υπογράψει ακόμη. Είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθούσε πολύ», δήλωσε ο Ντέιβιντ Καν, καθώς κανένα συμβόλαιο δεν μπορεί να υπογραφεί πριν τις 8 Ιουλίου.

Μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Πέκοβιτς, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση σέντερ. Ο Άλεξ Μάριτς βρίσκεται στο στόχαστρο των «πράσινων», αλλά ο Αυστραλός σέντερ έχει πρόταση και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έχει πλέον στον πάγκο της τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Ο Μαυροβούνιος προπονητής ουσιαστικά μετέτρεψε τον Μάριτς σε αστέρα πρώτης γραμμής και τον θέλει μαζί του στη Μόσχα.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση Σπανούλη, δεν απάντησε ούτε την Τετάρτη. Από τη διοίκηση της ΚΑΕ διαρρέεται μία δυσαρέσκεια για τη στάση του 27χρονου γκαρντ και μάλιστα λέγεται πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος στην προχθεσινή συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ αναφέρθηκε με... νεύρα στον Λαρισαίο άσο. Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός προσφέρει 2,4 εκατ. ευρώ στον παίκτη.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x