Η απόκτηση του Άλεξ Μάριτς δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός παύει να ασχολείται με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» εξακολουθούν να κάνουν δικό τους τον σέντερ, τόσο για να αποκτήσουν μία ακόμη πολύ καλή επιλογή για τη ρακέτα, όσο και για επικοινωνιακούς λόγους, αφού η συμφωνία με τον «Σόφο» θα αποτελέσει απάντηση στην… αρπαγή του Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό.
Η συμφωνία με τον Άλεξ Μάριτς είναι δεδομένη, όπως έκανε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ντράγκαν Τόντοριτς. Οι Σέρβοι θα εισπράξουν περίπου 800.000 ευρώ και ο 26χρονος Αυστραλός σέντερ θα υπογράψει για δύο χρόνια και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί στις αρχές της εβδομάδας.
Από εκεί κι έπειτα, για να «κλείσει» το ρόστερ για τη νέα σεζόν θα πρέπει να αποκτηθεί ένας ακόμη πλέι μέικερ. Η περίπτωση παραμονής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει αποκλειστεί, αλλά οι πρωταθλητές κοιτάζουν κι άλλες λύσεις, όπως αυτή του Νάντο Ντε Κολό. Πάντως ο 23χρονος Γάλλος γκαρντ (1,96μ.) έχει συμβόλαιο με τη Βαλένθια.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






