Ελλάδα

Σαρικόπουλος: «Έφτασε η στιγμή που περίμενα»

Έχει «χορτάσει» τις διακρίσεις με τις μικρές Εθνικές ομάδες και πλέον ετοιμάζεται για τις προσωπικές του… Ο Ζήσης Σαρικόπουλος, που από σήμερα είναι και επισήμως μέλος του Αμαρουσίου, μίλησε στο Superbasket.gr για την επιστροφή του από τις ΗΠΑ και το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έχει «χορτάσει» τις διακρίσεις με τις μικρές Εθνικές ομάδες και πλέον ετοιμάζεται για τις προσωπικές του… Ο Ζήσης Σαρικόπουλος, που από σήμερα είναι και επισήμως μέλος του Αμαρουσίου, μίλησε στο Superbasket.gr για την επιστροφή του από τις ΗΠΑ και το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Θεωρώ πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Υπήρξαν και άλλες ομάδες που με προσέγγισαν οι οποίες ήταν εξίσου σοβαρές και καλές, με πολύ καλούς προπονητές. Αναφέρομαι στον Κολοσσό και την Καβάλα. Στην παρούσα φάση, όμως, νιώθω ότι το Μαρούσι ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για εμένα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Το σημαντικότερο είναι να πάρω χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθώ όσο περισσότερο γίνεται».

Η φετινή χρονιά θα είναι ξεχωριστή για τον διεθνή σέντερ για έναν επιπλέον λόγω… Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίπεδο Α1! «Είναι μοναδική ευκαιρία. Δεν νιώθω πως είμαι έτοιμος, όμως, είμαι ορεξάτος και κεφάτος για σκληρή δουλειά. Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα μου και παράλληλα να βελτιωθώ ως παίκτης. Νιώθω πως έφτασε η στιγμή που περίμενα. Αισθάνομαι πως μπορώ να τα καταφέρω και να κερδίσω τον χρόνο συμμετοχής που θέλω. Επιπλέον, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Ξέρω ότι είναι καλός προπονητής, έχω ακούσει τα καλύτερα για εκείνον και πάνω από όλα εκτιμώ το ότι είναι ειλικρινής».

Για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ζήση Σαρικόπουλου, μπείτε στο Superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x