Ελλάδα

«Ένας κύκλος έκλεισε, ένας καινούριος άνοιξε»!

Στην εποχή Ίβκοβιτς πέρασε και επίσημα ο Ολυμπιακός, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, κατά την αναχώρηση της αποστολής των «ερυθρολεύκων» για το Καρπενήσι. Ο Έλληνας πλέι μέικερ εξήρε την προπονητική αξία του «σοφού», δείχνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει με τον Σέρβο τεχνικό. «Τελείως διαφορετική χρονιά σε σχέση με πέρυσι», ανέφερε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Στην εποχή Ίβκοβιτς πέρασε και επίσημα ο Ολυμπιακός, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, κατά την αναχώρηση της αποστολής των «ερυθρολεύκων» για το Καρπενήσι.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ εξήρε την προπονητική αξία του «σοφού», δείχνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει με τον Σέρβο τεχνικό. «Τελείως διαφορετική χρονιά σε σχέση με πέρυσι», ανέφερε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

«Ένας κύκλος της ομάδας έκλεισε κι ένας καινούργιος άνοιξε. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον κόουτς Ίβκοβιτς, γιατί αυτά που έχει πετύχει στην καριέρα του μιλούν από μόνα τους. Χαίρομαι που σ’ αυτό το νέο κύκλο που άνοιξε θα συνεργαστώ και πάλι με τον κ. Ίβκοβιτς και νομίζω ότι αυτή η επιλογή ήταν ότι καλύτερο για το επόμενο βήμα του Ολυμπιακού», ανέφερε ο έμπειρος γκαρντ, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων».

«Το γεγονός ότι τα παιδιά που ήρθαν ήθελαν να έρθουν στην ομάδα το κάνουν πολύ σημαντικό. Η ομάδα δυνάμωσε πάρα πολύ παίρνοντας πάρα πολύ καλούς παίκτες. Μένουν κάποια κομμάτια για να μοντάρουμε το σύνολο και να προχωρήσουμε. Ακόμα είμαστε πολύ νωρίς αφού οι περισσότεροι παίκτες θα προστεθούν σ’ ένα μήνα και τότε θα πρέπει να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς δουλειάς», ανέφερε σχετικά.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης από τη μεριά του έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νέα χρονιά, μιλώντας ωστόσο και για τις δυσκολίες που παρουσιάζει μία προετοιμασία, χωρίς πολλούς από τους βασικούς παίκτες:

«Μια καινούργια σεζόν ξεκίνησε και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με τα παλιότερα χρόνια. Κάνουμε μια καινούργια αρχή και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Τώρα πάμε να δουλέψουμε και περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά για να προχωρήσουμε μαζί», οι πρώτες του δηλώσεις, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις σημαντικές απουσίες από αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις στην προετοιμασία όταν λείπουν τόσοι πολλοί βασικοί παίκτες. Αυτό όμως συμβαίνει σ’ όλες τις ομάδες που έχουν πολλούς διεθνείς. Το καλό είναι ότι για μας που μείναμε πίσω θα δουλέψουμε περισσότερο σε φυσική κατάσταση και θα πάρουμε ώθηση από τους νεαρούς που μας βοηθάνε σ’ αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας. Όταν έρθουν και τα υπόλοιπα παιδιά, θα έχουμε το χρόνο για να προετοιμαστούμε όλοι μαζί».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x