Ελλάδα

Πήρε Παπανικολόπουλο ο Ηρακλής

Παίκτης του Ηρακλή θα είναι την επόμενη σεζόν ο Νίκος Παπανικολόπουλους. Ο 31χρονος πλέι μέικερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και την Παρασκευή αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις με τον «Γηραιό».

Παίκτης του Ηρακλή θα είναι την επόμενη σεζόν ο Νίκος Παπανικολόπουλους. Ο 31χρονος πλέι μέικερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και την Παρασκευή αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις με τον «Γηραιό».

Την περασμένη σεζόν ο Έλληνας πλέι μέικερ αγωνίστηκε στο Περιστέρι. Μαζί με τον Παπανικολόπουλο, θα φτάσει αύριο στη Θεσσαλονίκη και ο νέος Αμερικανός του Ηρακλή, Κέλβιν Τόρμπερτ.

Eν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσαν την ίδια μέρα οι "κυανόλευκοι" ζητούν από τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στην ποδοσφαιρική ομάδα στο Περιστέρι το Σάββατο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η προσπάθεια για την αναγέννηση του ΗΡΑΚΛΗ είναι κοινή και σε αυτή συμμετέχουν όλα τα μέλη της μεγάλης 'κυανόλευκης' οικογένειας.

Το σαββατιάτικο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή με τον Ατρόμητο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και, μαζί με τους εκατοντάδες «κυανόλευκους» εκδρομείς, στις κερκίδες του γηπέδου του Περιστερίου, θα βρεθούν όλα τα στελέχη της ΚΑΕ. Όλοι μαζί στην ίδια κερκίδα, με παλμό, πάθος και τραγούδι, για το διπλό… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x