Την συμπαράσταση περισσοτέρων φίλων του Παναθηναϊκού, από όσους βρέθηκαν χθες το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ζήτησε ο Βασίλης Σπανούλης, με δηλώσεις του στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6.
«Είναι πολύ ωραίο συνάισθημα να παίζεις σε γεμάτα γήπεδα. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν χθες, αλλά θέλουμα κοντά μας κι’ αυτούς που δεν ήρθαν. Θέλουμε να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλω να πω ότι είναι κίνητρο για κάθε φίλαθλο να βλέπει από κοντά αυτή την ομάδα».
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, μιλώντας για το ματς με την ΤΣΣΚΑ αλλά και την συνέχεια στην Ευρωλίγκα, υποστήριξε: «Κρατάμε πάντα τη νίκη και αν έρθει με καλή εμφάνιση τότε είναι ακόμη καλύτερο. Η ΤΣΣΚΑ έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είναι μια μεγάλη δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Την πετύχαμε σε καλή μέρα. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να είμαι συγκεντρωμένοι. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη». Παράλληλα, πρόσθεσε: «Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι κα φέτος ίδιοι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς προσωράμε βήμα- βήμα. Το γκρουπ της Ευρώπης είναι πολύ ισχυρό. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις, αλλά πρέπει να έισαι έτοιμος κάθε αγωνιστική, καθώς πρόκειται για μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση».
Τέλος, ο Βασίλης Σπανούλης που χθες ήταν… σεληνιασμένος και σημείωσε 28 πόντους σε 31 λεπτά συμμετοχής (!), μίλησε και για την δική του απόδοση: « «Ποτέ δεν περιμένεις κάτι, αλλά δουλεύεις σκληρά και προσπαθείς να κάνεις καλά αυτά που μπορείς μέσα στο παρκέ. Δεν παίζεις καλά μόνο όταν βάζεις 28 πόντους. Θα μπορούσες να είχες βάλει έναν και να έπαιζες εξίσου καλά βοηθώντας την ομάδα σε άλλους τομείς. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και όταν πήρα την μεταγραφή ήξερα το ρόλο θα έχω. Ήμουν σίγουρος για την επιλογή που έκανα και πόσο με υπολόγιζε ο προπονητής. Από εκεί και πέρα το θέμα ήταν αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ. Είμαι χαρούμενος που προσαρμόστηκα γρήγορα και βοηθάω την ομάδα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






