Τη βεβαιότητα του ότι η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο αλλά και έτοιμη να το αποδείξει στο παρκέ, εξέφρασε ο Τζάστιν Γκρέι που blogαρε για λογαριασμό του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Αμερικανός, που φωτογραφήθηκε με τη σύζυγο του και τον γιό του ντυμένο στα ασπρόμαυρα, δήλωσε ενθουσιασμένος με τη Θεσσαλονίκη και ανυπόμονος να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο οι φίλαθλοι του συλλόγου.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog o Τζάστιν Γκρέι:
Πιστεύω στην ομάδα
«Είμαστε ακόμη στην αρχή και περιμένω με αγωνία το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Η ομάδα είναι καλή και θα το δείτε στην πορεία. Την Τετάρτη έχουμε κι ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, το τελευταίο νομίζω στο γήπεδό μας πριν τα επίσημα παιχνίδια. Θα έρθει και ο κόσμος, οπότε θα είναι μία ευκαιρία να γνωρίσουμε και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ».
Δεν μπορώ να φανταστώ την ατμόσφαιρα
«Έχω ακούσει τόσα πολλά, πριν ακόμη έρθω στη Θεσσαλονίκη, ήμουν και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο του ποδοσφαίρου. Ήταν απίστευτο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι η ατμόσφαιρα με τόσο πολύ κόσμο στο γήπεδο του μπάσκετ. Μου αρέσει που είμαι στον ΠΑΟΚ, σε όλους μας αρέσει και έχω πάρει την απόφαση ο γιος μου ο J.J, όσο είναι εδώ να φορά τα χρώματα της ομάδας κάθε φορά που θα είναι στο γήπεδο... Αυτά για τώρα και την επόμενη φορά που θα τα πούμε ξανά, εύχομαι να έχουμε πετύχει τις πρώτες μεγάλες μας νίκες».
Το μαγικό είναι η θάλασσα
«Περνάμε υπέροχα στη Θεσσαλονίκη. Η πόλη είναι πραγματικά εξαιρετική και για μένα προσωπικά είναι η πόλη που προσαρμόστηκα πιο εύκολα σε σύγκριση με τις τέσσερις άλλες πόλεις όπου έζησα και έπαιξα μπάσκετ τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη... Η Τζούλι λέει ότι είναι πολύ ευτυχισμένη εδώ, πως όλοι είναι φιλικοί μας μαζί μας και αισθάνεται υπέροχα κι εφόσον το λέει αυτό η γυναίκα μου κι εγώ είμαι ευτυχισμένος. Το μαγικό με αυτή την πόλη είναι η θάλασσα. Το περιβάλλον είναι υπέροχο, αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε στη συνέχεια τη δυνατότητα να δούμε ακόμη περισσότερα, γιατί τώρα και με το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας, ο ελεύθερος χρόνος δεν είναι αρκετός. Για αυτό άλλωστε είμαι εδώ, για να παίξω μπάσκετ και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ».
* Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2010-2011: «Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 συνεχίζεται από τα γραφεία της ομάδας στο PAOK Sports Arena και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, δηλαδή, ως την ημέρα έναρξης του πρωταθλήματος ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ της Α1. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ, να στηρίξει μαζικά την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσι και συνεχίζεται, για την δημιουργία μίας ομάδας ανταγωνιστικής και αντάξιας της ιστορίας και του ονόματος του ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με την οικονομική εξυγίανση, στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν ΜΟΝΟ με την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.
Διευκρινίζεται επίσης ότι μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία (16/10) δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας και για τον λόγο αυτό, καλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έχουν κάνει κρατήσεις διαρκείας με προκαταβολή, να προσέλθουν στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να εξοφλήσουν τα εισιτήριά τους και να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






