«Φτερά» αναμένεται να κάνουν τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Πανελλήνιο και Ολυμπιακό, αφού η ζήτηση τους είναι πολύ μεγάλη. Τα 2.000 εισιτήρια που θα διατεθούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι σύντομα θα γίνουν «καπνός», αφού ήδη πωλήθηκαν πάνω από 300 την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους στο Χαλκειοπούλειο κλειστό γυμναστήριο της Λαμίας.
Μάλιστα, η ΠΑΕ των "Ολυμπιονικών" εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει σχετικά:
«Η ΚΑΕ Πανελλήνιος με στόχο να συνεισφέρει στην ομαλή διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα ενημερώνει τους φιλάθλους για τα παρακάτω και παρακαλεί όλους να συνεισφέρουν στην υλοποίηση τους, προκειμένου το παιχνίδι να εξελιχθεί σε γιορτή για την πόλη και το μπάσκετ:
1) Δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στο γήπεδο σε κανένα φίλαθλο που δεν διαθέτει εισιτήριο.
2) Κατά την είσοδο στο Χαλκειοπούλειο θα διενεργείται λεπτομερής σωματική έρευνα των φιλάθλων, ώστε να αποτραπεί η εισαγωγή στις εξέδρες, απαγορευμένων αντικειμένων και ουσιών. Δεν επιτρέπεται η μεταφορά στο γήπεδο φιαλών, κουτιών αναψυκτικών, κονταριών για σημαίες, λοιπών συναφών αντικειμένων.
3) Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η είσοδος και η έξοδος των φιλάθλων από το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα.
4) Για τη απρόσκοπτη είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα λειτουργήσουν όλες οι θύρες του κλειστού γυμναστηρίου, οι οποίες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
5) Αντίθετα δεν θα λειτουργήσει το πάρκινγκ του Χαλκειοπουλείου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για χρήση των αποστολών των ομάδων, των διαιτητών και των επισήμων.
6) Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από 16.30 έως την έναρξη του αγώνα.
7) Για τον εν λόγω αγώνα δεν θα λειτουργήσουν τα κυλικεία.
8) Κατεφαρμογήν των κείμενων νόμων, η ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας θα επιτηρεί τις εξέδρες.
Η ΚΑΕ Πανελλήνιος θα πληροφορεί καθημερινά τους φιλάθλους για θέματα προπώλησης των εισιτηρίων και διοργάνωσης του αγώνα».
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






