Ελλάδα

Κανονικά θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την πρόθεσή της να συμμετάσχει κανονικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, παρά της απεργία των καλαθοσφαιριστών. Νωρίτερα, την ίδια στάση αποφάσισε να κρατήσει και ο Πανιώνιος, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση των υπόλοιπων ομάδων, αλλά και το τι θα πράξουν οι ίδιοι οι αθλητές.

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την πρόθεσή της να συμμετάσχει κανονικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, παρά της απεργία των καλαθοσφαιριστών.

Νωρίτερα, την ίδια στάση αποφάσισε να κρατήσει και ο Πανιώνιος, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση των υπόλοιπων ομάδων, αλλά και το τι θα πράξουν οι ίδιοι οι αθλητές.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκων»:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ομάδα θα συμμετέχει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α1 με αντίπαλο τον Άρη, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 17.00, στο Αλεξάνδρειο».

Εν τω μεταξύ, λόγω της ιδιότητάς του ως αντιπροέδρου του ΠΣΑΚ, ο Γιάννης Μπουρούσης απουσίασε από την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x