Προβληματισμό δημιούργησε η εικόνα του Περιστερίου στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο. Η ομάδα των δυτικών προαστίων αν και βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με 16 πόντους, τελικά ηττήθηκε από τους «θαλασσί». Ο κόουτς της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, μετά τον αγώνα και για δύο ώρες έδειξε στους παίκτες του dvd από το παιχνίδι επισημαίνοντας τους τα λάθη τους, προκειμένου να παραδειγματιστούν και να μην τα επαναλάβουν.
Η αποστολή του Περιστερίου επέστρεψε στην Αθήνα από τη Ρόδο τη Δευτέρα, πλην του Αλέκου Πέτρουλα που αναχώρησε την Κυριακή λόγω υποχρεώσεων.
Επιπλέον, ο Γ.Σ.Π. με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και τον πρόεδρο του ΑΟΔΗΠ, δημοτικό σύμβουλο, κ. Ανδρέα Σχίζα για τις παρεμβάσεις που έκαναν στα κλειστά γυμναστήρια «Α. Παπανδρέου», «Μαζαράκη», «Μπόθου», καθώς και στο αθλητικό κέντρο «Πλ. Βυλλιώτης», ώστε να τα καταστήσουν λειτουργικά και να εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο την διαδικασία προετοιμασίας των αθλητών του συλλόγου και την τέλεση αγώνων.
Συγκεκριμένα, οι βελτιωτικές επεμβάσεις που έγιναν αφορούν στην τοποθέτηση ηλεκτρονικών πινάκων και χρονομέτρων, τοποθέτηση και επαναδιαγράμμιση παρκέ, προσθήκη νέων VIP καθισμάτων, επέκταση δημοσιογραφικών θεωρείων και δημιουργία νέων εξοπλισμένων γραφείων.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






