Ευχές και κεράσματα περιελάμβανε μεταξύ άλλων η προπόνηση της Τρίτης για τους παίκτες του Περιστερίου. Κι αυτό γιατί τρία μέλη της ομάδας είχαν την ονομαστική τους εορτή. Πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός, Δημήτρης Παπανικολάου, ο φροντιστής Δημήτρης Αντωνόπουλος αλλά και ο Τζίμης Κουστένης φρόντισαν να «γλυκάνουν» τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου των δυτικών προαστίων.
Μάλιστα ο τελευταίος, δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα με το χειρουργείο στους σπόνδυλους και μπαίνει σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Κατά τα άλλα, διπλή προπόνηση περιελάμβανε η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης για την δεύτερη αγωνιστική της Α1, με την Καβάλα, το προσεχές Σάββατο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






