Ελλάδα

Α1: Αλλαγές στον Πανελλήνιο

Την «πόρτα της εξόδου» σε δύο παίκτες, τους Ντίλαν Πέιτζ και Ρόμπερτ Γκούλιας, δείχνει ο προπονητής του Πανελληνίου, Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος μελετάει σοβαρά την περίπτωση να φέρει και τρίτο (κοινοτικό) στην Κυψέλη. Από στιγμή σε στιγμή απαντά ο Ούγγρος σέντερ, Μάρτον Μπαντέρ (1980, 2.12), ο οποίος αγωνίστηκε στην Τσιμπόνα και θα πάρει τη θέση του συμπατριώτη του, Ρόμπερτ Γκούλιας.

Την «πόρτα της εξόδου» σε δύο παίκτες, τους Ντίλαν Πέιτζ και Ρόμπερτ Γκούλιας, δείχνει ο προπονητής του Πανελληνίου, Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος μελετάει σοβαρά την περίπτωση να φέρει και τρίτο (κοινοτικό) στην Κυψέλη.
Από στιγμή σε στιγμή απαντά ο Ούγγρος σέντερ, Μάρτον Μπαντέρ (1980, 2.12), ο οποίος αγωνίστηκε στην Τσιμπόνα και θα πάρει τη θέση του συμπατριώτη του, Ρόμπερτ Γκούλιας. Η αδυναμία του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς στην άμυνα φέρνει στον Πανελλήνιο Αμερικανό πλέι μέικερ, αφού το συμβόλαιο του Κροάτη είναι διετές κλειστό και η απομάκρυνσή του θα κοστίσει πολλά στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μίνωα Κυριακού.

Διακαής πόθος του Πεδουλάκη είναι ο Ρόμπερτ Πακ, πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Πεδουλάκης είχε προσπαθήσει να φέρει και στο Περιστέρι τον Πακ, ανεπιτυχώς, όμως, στο παρελθόν. Η περίπτωσή του κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη, αφού ο Αμερικανός θέλει να «κλείσει» σε ομάδα που συμμετέχει στην Ευρωλίγκα. Μόνο αν δεν βρει ομάδα μέσα στις επόμενες ημέρες, θα πει το «ναι» στον σύλλογο των Ολυμπιονικών. Καθώς θα απομένει μία κενή θέση κοινοτικού, στον Πανελλήνιο προσανατολίζονται να προχωρήσουν και σε μία τρίτη μεταγραφή, μετά την τέταρτη ήττα σε πέντε αγωνιστικές στην Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Ο Ντίλαν Πέιτζ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και η απόφαση να αντικατασταθεί συζητείτο ήδη πριν παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία ο Κώστας Πετρόπουλος. Ο Πεδουλάκης δεν έμεινε ικανοποιημένος ούτε από τον Ούγγρο διεθνή σέντερ, Ρόμπερτ Γκούλιας, και, όταν ο τελευταίος αντιμίλησε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με το Μαρούσι το Σάββατο, ο Πεδουλάκης βρήκε την ευκαιρία που περίμενε, προκειμένου να έχει την κατάλληλη δικαιολογία για να τον διώξει.

Εν τω μεταξύ, με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο για την 6η αγωνιστική. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πρωί και απόγευμα, συμπεριλαμβανομένων και των δύο «υπό διωγμόν» παικτών, Γκούλιας και Πέιτζ.

Επιμέλεια: Αντώνης Μπότσικας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x