Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο, αποτελεί πρόκληση για όλους στην ομάδα του Άρη, αφού κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο θα τεστάρουν οι «κίτρινοι» τις δυνατότητές τους.
Ο προπονητής της ομάδας, Σαρόν Ντρούκερ αναγνώρισε το δύσκολο εγχείρημα της ομάδας του, τονίζοντας όμως ότι ο Άρης θα κάνει το καλύτερο δυνατό.
«Πάντα μας ενδιαφέρει πως θα προετοιμαστούμε εμείς. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο.
Φυσικά γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου αλλά η δέσμευσή μας είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε κάθε παιχνίδι. Έτσι αύριο θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα».
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, επεσήμανε πως ο Άρης θα πρέπει να «κόψει» τον ρυθμό του Παναθηναϊκού για να έχει ελπίδες για τη νίκη.
«Αυτό που θα επιδιώξουμε στον αυριανό αγώνα είναι να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.
Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να μην επιτρέψουμε στον Παναθηναϊκό να επιβάλλει τον ρυθμό του. Από εκεί και πέρα, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Διονύσης Καμπάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






