Η Τετάρτη είναι η κρίσιμη ημέρα στο θέμα του Χουάν Μέντεζ για τον Πανελλήνιο. Μικρή η οικονομική διαφορά που χωρίζει τον παίκτη με τους «Ολυμπιονίκες», οι διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του θα καθορίσουν την τελική έκβαση της υπόθεσης.
Μία μικρή οικονομική διαφορά της τάξεως των 10-20 χιλιάδων ευρώ είναι αυτή που χωρίζει τον Χουάν Μέντεζ με τον Πανελλήνιο. Ο μάνατζερ του παίκτη θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες των «Ολυμπιονικών» την Τετάρτη, κάτι που θα καθορίσει και την τελική έκβαση της υπόθεσης.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου πάντως δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή», με τον Αργύρη Πεδουλάκη να περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα αυτό. Εφόσον τελικά ο παίκτης υπογράψει, από την ίδια στιγμή αναμένεται να ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου για την έκδοση του δελτίου του προκειμένου να δώσει το «παρών» στη ν δύσκολη αναμέτρηση που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΚ.
Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






