Η επιστροφή του Άρη στην Ευρωλίγκα είναι ο βασικότερος στόχος της διοίκησης και του προπονητή των «κίτρινων», ύστερα από τη μεγαλειώδη πρόκριση κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Αντρέα Ματσόν, ύστερα από το ρεπό που έδωσε την Πέμπτη στους παίκτες του, σαν επιβράβευση για την πρόκριση και την προσπάθεια που κατέβαλλαν για να «γυρίσουν» την αναμέτρηση, τους υποδέχτηκε την Πέμπτη στην προπόνηση και τους μίλησε για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΓΣ Λάρισας.
«Μόνο αυτό το παιχνίδι έχουμε στο μυαλό μας αυτήν τη στιγμή. Με τη Βιλερμπάν θα ασχοληθούμε όταν φτάσει εκείνη η ώρα, είπε στους παίκτες του ο Ιταλός τεχνικός. Μιλώντας στους δημοσιογράφους για τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας και το κίνητρο της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, επισήμανε πως «ο Άρης λείπει πολλά χρόνια από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και για αυτό πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Είμαστε φιλόδοξοι, αλλά αυτό δε φτάνει για να προχωρήσουμε. Χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι να αποδεικνύουμε ότι αξίζει η ομάδα μας να επιστρέψει στα κορυφαία σαλόνια. Αν σκεφτόμαστε και λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε ψηλά».
Στα αγωνιστικά, για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς ο Ματσόν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάικ Ουϊλκινσον. Όσο για τον Κορεϊ Μπριούερ, τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει πότε θα επιστρέψει στα παρκέ.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






