Πανέτοιμο για τον δύσκολο κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Πανελλήνιο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών, είναι το Μαρούσι. Το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» παίζουν στην έδρα τους, και το ότι ήδη έχει ξεπεραστεί η κούραση από τους ευρωπαϊκούς αγώνες και ότι έχει αποκοτήσει μια διαφορά ασφαλείας από τους διεκδικητές της τρίτης θέσης της κανονικής περιόδου δίνει στους παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη τη δυνατότητα να αγωνισθούν χωρίς άγχος κόντρα στους «ολυμπιονίκες.
Ο «δράκος» θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του, αφού Μπλάκνεϊ και Σέκουλιτς ανάρρωσαν και τις τρεις τελευταίες μέρες γυμνάστηκαν κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.
«Είναι ένα από τα πιο σκληρά ματς για εμάς, αφού ο Πανελλήνιος έχει βελτιωθεί πολύ και προέρχεται από συνεχόμενες ήττες και αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο. Στο μυαλό μας έχουμε ότι ο Μουλαομέροβιτς είναι μεν ένας σημαντικός και ποιοτικός παίκτης, αλλά δεν είναι μόνο αυτός που πρέπει να προσέξουμε από τους αντιπάλους μας. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στην αυτοσυγκέντρωση και στις μάχες μέσα στην ρακέτα» τόνισε ο Χριστόφορος Στεφανίδης.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






