Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, μετά την πρόσληψη του Άγγελου Κορωνιού στην τεχνική της ηγεσία και θα προσπαθήσει για ότι καλύτερο στη συνέχεια, ώστε να παραμείνει στην Α1 μπάσκετ. Κόντρα στον Ολυμπιακό το απόγευμα του Σαββάτου στα Άνω Λιόσια, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, τα πράγματα φαίνονται πολύ δύσκολα, όμως ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως οι παίκτες του έχουν περιθώρια βελτίωσης, πως σιγά σιγά θα έρθουν τα αποτελέσματα και πως το ματς με τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί καλό τεστ.
«Από την πρώτη μέρα είμαστε υποχρεωμένοι να "τρέξουμε". Η ομάδα διαπίστωσα ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο, για να επιτύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα πρέπει όλοι μας να εργαστούμε σκληρά. Να βελτιώσουμε, επίσης, τη ψυχολογία και να βρούμε παίκτες, οι οποίοι θα ενδυναμώσουν το ρόστερ. Είναι θετικό ότι θ’ αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, καθώς θ’ αποτελέσει ένα καλό τεστ για μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε σχήματα, αλλά και να δούμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε. Εννοείται ότι δεν θεωρούμε χαμένο το παιχνίδι, αλλά, κακά τα ψέματα, φαβορί είναι ο αντίπαλός μας, που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Εμείς θέλουμε τους φιλάθλους μας να μας βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια», τόνισε ο πρώην διεθνής γκαρντ.
Ο Μάκης Νικολαϊδης συμπλήρωσε πως: «Είναι η στιγμή να κάνουμε μια νέα αρχή. Η ομάδα δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο, πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα. Σημαντική θα είναι η παρουσία των φιλάθλων στα παιχνίδια μας».
Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή η ΚΑΕ ζητά από τους φίλους της ομάδας να κατακλύσουν το κλειστό.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
"Ελάτε να "ζεστάνουμε" τη "βασίλισσα" στο κλειστό της Ζωφριάς. Η ΑΕΚ περιμένει τους φιλάθλους της να δώσουν το βροντερό «παρών» και να χειροκροτήσουμε τους παίκτες και τον νέο προπονητή, Άγγελο Κορωνιό, στο ματς με τον Ολυμπιακό. Η "βασίλισσα" σε θέλει στο πλευρό της, σε χρειάζεται σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Δώσε ενέργεια στην ομάδα μας και δημιούργησε μια "ζεστή" ατμόσφαιρα μέσα σε ευπρεπή πλαίσια.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στα 10 και 20 ευρώ".
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






