Ο Ντόνι ΜακΓκραθ του ΠΑΟΚ, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έπειτα από δίμηνη απουσία, δεν θα βρίσκεται στη 12άδα του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στο ισχίο και οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να ρισκάρουν με τη συμμετοχή του.
Πάντως την Παρασκευή, ο παίκτης προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Τζάστιν Γκρέι λόγω τραυματισμού του στον αχίλλειο τένοντα, ωστόσο δεν τίθεται θέμα απουσίας του στο ματς της Κυριακής με την «Ένωση».
Όσον αφορά σε δημοσιεύματα του ισραηλινού Τύπου που θέλουν τον Ρόμπερτ Ντόζιερ να «μετακομίζει» στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως δεν έχουν φτάσει στα γραφεία της προτάσεις για παραχώρηση του Αμερικανού φόργουορντ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






