Ως φιλί ζωής χαρακτήρισε ο Κρις Χουγκάζ την εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή επί του Κολοσσού, τονίζοντας ωστόσο πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο τεχνικός του «γηραιού» κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να παραμείνει στην Α1.
«Όπως και πριν το παιχνίδι με το Περιστέρι, έτσι και μετά φωνάζαμε για τη νοοτροπία και την ψυχολογία που πρέπει να έχουμε και που αρμόζει στον Ηρακλή. Ήρθαμε στη Ρόδο χωρίς τον Ντρόμπνιακ και τον Ηλιάδη αλλά καταθέσαμε πάθος και καρδιά. Είμαστε ακόμα τελευταίοι, τίποτα δεν τελείωσε αλλά ήταν «φιλί ζωής»», ήταν τα λόγια του προπονητή των «κυανόλευκων», ο οποίος πρόσθεσε: «Είμαστε Ο Ηρακλής και για την ιστορία αυτού του συλλόγου θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας στο γήπεδο με την Καβάλα γιατί δεν είμαστε …ένας. Είμαστε όλοι μαζί».
Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς σχολίασε από την πλευρά του: «Τι να πω… ήταν πολύ μεγάλη νίκη. Ξέρετε όλοι σε τι κατάσταση είναι ο Ηρακλής αυτή τη χρονιά. Ήρθαμε χωρίς άγχος αλλά παίξαμε με πάθος. Τι να πω… με το νέο κόουτς δουλέψαμε πολύ σκληρά παρά τα προβλήματα. Συγχαρητήρια σε όλους. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Κολοσσό».
Την ευθύνη της ήττας πήρε στις «πλάτες» του ο κόουτς των «θαλασσί», Γιάννης Σφαιρόπουλος.
«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη του. Ήταν απόλυτα δίκαιη. Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο γιατί ο Ηρακλής έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά. Δυστυχώς δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Ο Ηρακλής πέτυχε εύκολα καλάθια και απ’ έξω αλλά και μέσα στο καλάθι. Οι πενήντα πόντοι στο ημίχρονο είναι πάρα πολλοί. Ο Ηρακλής έχει εκτός έδρας 66π. μέσο όρο και σήμερα έβαλε 87. Έχει 29% στα τρίποντα και σήμερα είχε 52%. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη σήμερα», είπε ο τεχνικός των Ρόδιων και συνέχισε: «Θα μιλήσουμε με τα παιδιά να βρούμε την αιτία που δεν μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια. Διατηρούμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας. Έχουν απομείνει οχτώ ματς και θα τα παλέψουμε όλα».
Ο 28χρονος φόργουορντ των γηπεδούχων, Γιάννης Γεωργαλλής, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Κολοσσού, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Ήρθε στην έδρα μας, επέβαλλε το ρυθμό του και μας έβαλε 50π. στο ημίχρονο. Ούτε ο Παναθηναϊκός δεν μας έχει βάλει πενήντα πόντους σε ένα ημίχρονο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κρατάμε όμως ψηλά το κεφάλι».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






