Ελλάδα

Για κλάματα...

Τα επεισόδια στο Ιβανώφειο σημάδεψαν την πρώτη ημέρα της 22ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι οπαδοί του Ηρακλή συνεπλάκησαν με αστυνομικούς με αποτέλεσμα το παιχνίδι ανάμεσα στον «Γηραιό» και τον Άρη να διακοπεί. Ακολούθησε εκκένωση του γηπέδου προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας, στον οποίο οι «κίτρινοι» επιβλήθηκαν των «κυανόλευκων» με 86-70. Νίκη για τον Κολοσσό με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας (74-66) στο άλλο ματς της ημέρας.

Τα επεισόδια στο Ιβανώφειο σημάδεψαν την πρώτη ημέρα της 22ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι οπαδοί του Ηρακλή συνεπλάκησαν με αστυνομικούς με αποτέλεσμα ο αγώνας ανάμεσα στον «Γηραιό» και τον Άρη να διακοπεί. Ακολούθησε εκκένωση του γηπέδου προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας, στον οποίο εν τέλει οι «κίτρινοι» επιβλήθηκαν των «κυανόλευκων» με 86-70. Οι παίκτες του «Πίξι» έκαναν σημαντικό βήμα για την είσοδο τους στα play-offs, ενώ από την άλλη ο Ηρακλής φλερτάρει επικίνδυνα με τον υποβιβασμό.

Νίκη για τον Κολοσσό με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας (74-66) στο άλλο ματς της ημέρας, με τους «νεοφώτιστους» να μπαίνουν σε μπελάδες με αυτό το αποτέλεσμα.

Με τις αναμετρήσεις Ηλυσιακός-Πανελλήνιος, ΠΑΟΚ-Μαρούσι και Καβάλα-Πανιώνιος συνεχίζεται την Κυριακή η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26/03

Ηρακλής-Άρης 70-86
Κολοσσός-Ίκαρος Καλλιθέας 74-66

Κυριακή 27/03

Ηλυσιακός-Πανελλήνιος 17:00 (ΕΤ1)
ΠΑΟΚ-Μαρούσι 18:00 (Novasports 3)
Καβάλα-Πανιώνιος 18:00

* Οι αγώνες Περιστέρι-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ θα οριστούν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των δύο «αιωνίων» στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Επόμενη αγωνιστική (23η)

Σάββατο 02/04

Ίκαρος Καλλιθέας-Καβάλα 16:00
ΑΕΚ-Ηρακλής 17:00 (Novasports)
Μαρούσι-Άρης 17:00 (ΕΤ1)
ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός 19:00 (Novasports)

Κυριακή 03/04

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου 12:30
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 17:00 (ΕΤ1)
Πανελλήνιος-Περιστέρι 17:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x