Ουνικάχα Μάλαγα, Γιώργος Πρίντεζης και Ολυμπιακός παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους κι έτσι η επιστροφή του διεθνούς φόργουορντ στους «ερυθρόλευκους» οδεύει σε ναυάγιο, παρότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.
Η ισπανική ομάδα παραχωρεί τον παίκτη μόνο με την προϋπόθεση να παραιτηθεί από τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του, που προβλέπει 1,2 εκατ. ευρώ, ή τουλάχιστον ενός πολύ μεγάλου μέρους των απολαβών του. Ως μέσο πίεσης χρησιμοποιεί τον παραγκωνισμό του από την ομάδα, καθώς είναι εκτός πλάνων από το Μάρτιο. Ο παίκτης δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο, ενώ και ο Ολυμπιακός με τη σειρά του αρνείται να δεσμευτεί για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών μέχρι το τέλος της περιόδου ή να καλύψει το «βαρύ» συμβόλαιο του παίκτη για την επόμενη σεζόν.
Η πλευρά του Γιώργου Πρίντεζη είναι ενοχλημένη, αλλά παραμένει πιστή στη θέση της. «Δύο φορές φτάσαμε σε συμφωνία με την Ουνικάχα και τις δύο φορές άλλαξαν γνώμη την τελευταία στιγμή», δήλωσε στην La Opinion de Malaga ο μάνατζερ του παίκτη, Γιώργος Δημητρόπουλος: «Χθες είπε στην ομάδα ότι ελπίζει σε μία απάντηση. Αυτή δεν έχει έρθει και το μόνο που του είπα είναι να συνεχίσει να δουλεύει ήσυχος, αφού ότι και να γίνει θα συνεχίσει εδώ μέχρι το καλοκαίρι σίγουρα. Άλλωστε έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα με την ομάδα. Σίγουρα δεν νιώθω προσβεβλημένος, αφού έχουν το δικαίωμα να αλλάζουν την στάση τους την τελευταία στιγμή, αλλά τελείωσε. Πάλι, την τελευταία φορά, άλλαξαν τη στάση τους», πρόσθεσε.
Όλα αυτά κι ενώ την παραμονή της έναρξης των play-offs της Α1 λήγει και η προθεσμία των ομάδων για να αποκτήσουν κάποιον παίκτη (η κανονική περίοδος τελειώνει την άλλη Τετάρτη και τα play-offs αρχίζουν μετά το Πάσχα).
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






