Ελλάδα

Σπανούλης: «Φτάσαμε πολύ κοντά…»

Περίλυπος για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, που στέρησε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ: «Φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά κάποιες χαμένες βολές και τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ του αντιπάλου, μας τη στέρησαν».

Περίλυπος για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, που στέρησε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ: «Φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά κάποιες χαμένες βολές και τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ του αντιπάλου, μας τη στέρησαν».

Στη συνέχεια, είπε: «Αν κάποιος μας έλεγε ότι θα χάναμε 2-1 στη σειρά και θα ερχόμασταν στο ΟΑΚΑ διεκδικώντας την ισοφάριση στις βολές, δεν θα τον πίστευε κανείς. Τα δώσαμε όλα σε όλα τα ματς, που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Πρέπει να χτίσουμε στα λάθη μας, ενόψει της νέας σεζόν. Χάνουμε, όμως και νικάμε σαν ομάδα. Σήμερα παίξαμε σε μία δύσκολη και εχθρική έδρα και χάσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x