Ελλάδα

«Καθαρός» ο Μπουρούσης

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του ελέγχου ντόπινγκ στον Γιάννη Μπουρούση. Ο διεθνής σέντερ μετά την αποκάλυψη της συνομιλίας του με τον Μάκη Ψωμιάδη ζήτησε οικειοθελώς και με τη στήριξη της ομοσπονδίας μπάσκετ να υποβληθεί σε εξέταση από το ΕΣΚΑΝ. Αυτό έγινε προ δέκα ημερών και ο παίκτης βγήκε «καθαρός». Υπογράφει στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και καλείται στην Εθνική εν όψει Ευρωμπάσκετ.

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του ελέγχου ντόπινγκ στον Γιάννη Μπουρούση. Ο διεθνής σέντερ μετά την αποκάλυψη της συνομιλίας του με τον Μάκη Ψωμιάδη ζήτησε οικειοθελώς και με τη στήριξη της ομοσπονδίας μπάσκετ να υποβληθεί σε εξέταση από το ΕΣΚΑΝ. Αυτό έγινε προ δέκα ημερών και ο παίκτης βγήκε «καθαρός».

Υπενθυμίζεται πως ο διάλογος των δύο ανδρών είχε καταγραφεί στις 17 Απριλίου του 2011.

Μετά από την εξέλιξη αυτή ο 27χρονος άσος αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο), ενώ θα κληθεί και στην Εθνική ομάδα για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Παράλληλα, παρότι έχει αντιμετωπίσει ποινική δίωξη για παραβάσεις περί ντόπινγκ είναι μάλλον απίθανο να αντιμετωπίσει ποινικές ή αθλητικές κυρώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x