Ελλάδα

Βρέθηκε η Δέσποινα Τσαπρούνη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της μικρής Δέσποινας, αδελφής του αθλητή του Ηλυσιακού Κώστα Τσαπρούνη, όπως ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» με δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της μικρής Δέσποινας, αδελφής του αθλητή του Ηλυσιακού Κώστα Τσαπρούνη, όπως ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» με δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Αναλυτικά:

«Η περιπέτεια της Δέσποινας έληξε σήμερα έπειτα από 15 ημέρες αγωνίας της οικογένειάς της αλλά και όλων των ευαισθητοποιημένων πολιτών που καλούσαν στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000», είτε δίνοντας πληροφορίες είτε θέλοντας απλά να δηλώσουν την υποστήριξη τους στην οικογένεια της. Αξίζει να αναφερθεί ότι καθοριστικό ρόλο στην εύρεση της Δέσποινας έπαιξαν οι συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποτρέποντας τα χειρότερα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται. To «Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται κοντά στη Δέσποινα και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x