Ελλάδα

Ο Τακιανός στο «τιμόνι» του Πανελλήνιου

Ο Φώτης Τακιανός θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Πανελλήνιου. Παρότι μετά την ολοκλήρωση της περασμένης σεζόν, θεωρούταν σχεδόν δεδομένη η παραμονή του Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο των «Ολυμπιονικών», η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ έφερε και αλλαγές στα πλάνα της.

Ο Φώτης Τακιανός θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Πανελλήνιου.

Παρότι μετά την ολοκλήρωση της περασμένης σεζόν, θεωρούταν σχεδόν δεδομένη η παραμονή του Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο των «Ολυμπιονικών», η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ έφερε και αλλαγές στα πλάνα της.

Έτσι ο κ. Τακιανός, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους, θα ηγηθεί του προπονητικού επιτελείου στα ματς της Α1 εφόσον ο Πανελλήνιος πάρει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πιστοποιητικό συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Πανελλήνιος ανακοινώνει τη σύναψη της συνεργασίας με τον προπονητή Φώτη Τακιανό για 1 χρόνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x