Ελλάδα

Αλεξανδρής: «Δεν είδα πρόοδο»

Αρκετά ήταν τα παράπονα του Βαγγέλη Αλεξανδρή μετά τη φιλική ήττα του Άρη από την Καβάλα (85-65). «Περίμενα να δω μεγαλύτερη πρόοδο και δεν είδα. Η ομάδα έμοιαζε σαν να ήταν σε τρικυμία μέσα σε καταιγίδα και στα 40 λεπτά», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «κιτρίνων».

Αρκετά ήταν τα παράπονα του Βαγγέλη Αλεξανδρή μετά τη φιλική ήττα του Άρη από την Καβάλα (85-65). «Περίμενα να δω μεγαλύτερη πρόοδο και δεν είδα.

Η ομάδα έμοιαζε σαν να ήταν σε τρικυμία μέσα σε καταιγίδα και στα 40 λεπτά», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «κιτρίνων».

«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Χάσαμε με μεγάλη διαφορά και με πείραξε που είχαμε πολύ μεγάλη απόκλιση από την εικόνα μας στο προηγούμενο φιλικό παιχνίδι. Βέβαια εκείνο ήταν εντός έδρας. Περίμενα να δω μεγαλύτερη πρόοδο και δεν είδα. Η ομάδα έμοιαζε σαν να ήταν σε τρικυμία μέσα σε καταιγίδα και στα 40 λεπτά. Δεν βγάλαμε ούτε ένα παιχνίδι μας σωστά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάναμε 20 λάθη και ενώ προσπαθούσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ, χάσαμε με μεγάλη διαφορά», δήλωσε αρχικά ο «Τίγρης» και πρόσθεσε: «'Ηταν ένα φιλικό και όπως λένε όλοι βγαίνουν συμπεράσματα. Το δικό μας συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να ενταχθούν οι τρεις παίκτες που είναι μέσα στον προγραμματισμό και ο Όλιβερ, για να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο».

Όσο για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια, είπε: «Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Αν έρθουν έγκαιρα οι παίκτες που περιμένουμε θα έχουμε σαφώς καλύτερη εικόνα. Το να είμαστε έτοιμοι είναι μια κουβέντα για πολύ ανάλυση. Είμαστε νέα ομάδα και χρειάζεται πίστωση χρόνου για να συνηθίσει ο ένας τον άλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x