Ελλάδα

Διαμαντίδης: «Φέτος ακόμα καλύτεροι»

Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι εξίσου ανταγωνιστικός με την περυσινή σεζόν και μάλιστα θα παρουσιαστεί βελτιωμένος σε κάποιους τομείς, εμφανίστηκε στο περιθώριο της κλήρωσης για το νέο πρωτάθλημα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης. «Θα κάνουμε την δουλειά μας ακόμα και χωρίς οπαδούς», το σχόλιο του Μπατίστ.

Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι εξίσου ανταγωνιστικός με την περυσινή σεζόν και μάλιστα θα παρουσιαστεί βελτιωμένος σε κάποιους τομείς, εμφανίστηκε στο περιθώριο της κλήρωσης για το νέο πρωτάθλημα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο αρχηγός των «πράσινων» αναφέρθηκε και στις τιμωρίες της έδρας από την περυσινή σεζόν, λέγοντας: «Είμαστε επαγγελματίες δεν θα μας επηρεάσει αυτή η κατάσταση. Στόχος είναι η νίκη και θα δώσουμε τα πάντα για να την πάρουμε. Θέλουμε να προσαρμοστούν και τα νέα παιδιά στη φιλοσοφία μας, να βελτιωθούμε σε επίθεση και άμυνα και να είμαστε ακόμα καλύτεροι τη νέα σεζόν».

Ο Μάικ Μπατίστ από την δική του μεριά, σχολίασε την βράβευσή ως μέλος της καλύτερης πεντάδας και είπε: «Το βραβείο δεν είναι προσωπικό, αλλά ομαδικό, όλοι μαζί τα καταφέρνουμε. Θέλουμε να βάλουμε τα νέα παιδιά στη φιλοσοφία της ομάδας, το νέο σύστημα για να προσφέρουμε όλοι ότι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x