Ελλάδα

Προπόνηση μετά την… έξωση

Στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ προπονήθηκε ο Ηλυσιακός, καθώς το κλειστό των Ιλισίων τελεί υπό κατάληψη από υπαλλήλους του Δήμου. Αυτό είχε ως συνέπεια να συνεχίζεται μετ’ εμποδίων η προετοιμασία της ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Καβάλα (12/10), ενώ ακόμα και οι τραυματίες δεν ήταν σε θέση να βγάλουν ολόκληρο το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.

Στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ προπονήθηκε ο Ηλυσιακός, καθώς το κλειστό των Ιλισίων τελεί υπό κατάληψη από υπαλλήλους του Δήμου.

Αυτό είχε ως συνέπεια να συνεχίζεται μετ’ εμποδίων η προετοιμασία της ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Καβάλα (12/10), ενώ ακόμα και οι τραυματίες δεν ήταν σε θέση να βγάλουν ολόκληρο το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x