Στη νίκη με την οποία ο Αθηναϊκός θα διατηρήσει το επί τριετίας αήττητο σερί στα ελληνικά γήπεδα, πιστεύει ο Γιώργος Ζευγώλης.
Ο προπονητής των πρωταθλητριών τόνισε πως ο προσεχής αντίπαλος της ομάδας του, ο Πανιώνιος, είναι ένα καλό σύνολο, που αδικείται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του.
Γιώργος Ζευγώλης: «Είναι άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα και τα ως τώρα αποτελέσματα τον αδικούν. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα, όπως κάνουμε πριν από κάθε παιχνίδι και στόχος μας είναι να παίξουμε τόσο καλά όσο χρειάζεται για να πετύχουμε μια ακόμη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Ζευγώλης, όπου στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας του: «Όσον αφορά στις απουσίες, πλην την Βλάχου και της Τρέμκατζη, η οποία δεν είναι ακόμη 100% έτοιμη, οι υπόλοιπες παίκτριες που το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού είναι σε καλό στάδιο».
Από την πλευρά της, η Κατερίνα Σωτηρίου είπε: «Σεβόμαστε πάρα πολύ τον Πανιώνιο. Είναι σοβαρό σωματείο, με καλές παίκτριες και καλό προπονητή, επομένως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τον υποτιμήσουμε. Από την άλλη πλευρά, όμως, εμείς σίγουρα είμαστε καλύτερη ομάδα, έχουμε μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο μας, όμως, θα πρέπει αυτό να το αποδείξουμε για μια ακόμη φορά στο παρκέ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






