Ξεκίνησαν τελικά οι συζητήσεις στο Μαρούσι με τους παίκτες που αγωνίζονταν πέρυσι στην ομάδα, βάσει των οποίων θα καθοριστούν οι μεταγραφικές κινήσεις. Συγκεκριμένα, ο τιμ μάνατζερ Ντέϊβιντ Στεργάκος μίλησε πρώτα με τον Σέκουλιτς και στη συνέχεια με τον Καράγκουτη και περιμένει τις απαντήσεις τους. Με δεδομένο ότι αμφότεροι περιλαμβάνονται στα σχέδια για την επόμενη χρονιά , εάν υπάρξει αίσιο τέλος, τότε οι κινήσεις θα προσανατολιστούν στην αναζήτηση μόνο ενός ξένου σέντερ.
Την ίδια ώρα, στα χέρια του προπονητικού τιμ βρίσκεται μια μακριά λίστα με ονόματα που έχουν προτείνει οι μάνατζερ, ωστόσο καμία λύση δεν έχει και δεν πρόκειται να υπάρξει, αν δεν ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες με το υπάρχων υλικό. Εξελίξεις θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες.
Από κει και πέρα, την Παρασκευή η διοίκηση του Αμαρουσίου ευχαρίστησε τον Μηνά Γκέκο για την προσφορά του στην ομάδα, την περίοδο που εργάστηκε δίπλα στον Παναγιώτη Γιαννάκη, καθώς ο νέος προπονητής, Λευτέρης Κακιούσης αποφάσισε να ανασυγκροτήσει το προπονητικό τιμ. «Η εργατικότητα και η ευσυνειδησία του και η προσωπικότητά του απετέλεσαν σημαντικές παραμέτρους στην εξαιρετική πορεία της ομάδας. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες».
Τέλος, το ρόλο του άμεσου συνεργάτη του «ΛΕΚΑ» ανέλαβε ο Γιώργος Μπαρτζώκας , μέλος του προπονητικού τιμ την τελευταία τριετία, ο οποίος θα έχει και την εποπτεία της προετοιμασίας όσο ο κόουτς του Αμαρουσίου θα απουσιάζει με την Εθνική στη Ιαπωνία.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






