Ελλάδα

Αλλαγές στο πρόγραμμα

Κατά μισή ώρα νωρίτερα μετατέθηκαν οι αγώνες του ΑΓΟΡ για την 7η και την 8η αγωνιστική, με Μαρούσι και Πανιώνιο αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, οι αναμετρήσεις αυτές θα διεξαχθούν στις 16:30 αντί για τις 17:00, που ήταν αρχικά προγραμματισμένες.

Κατά μισή ώρα νωρίτερα μετατέθηκαν οι αγώνες του ΑΓΟΡ για την 7η και την 8η αγωνιστική, με Μαρούσι και Πανιώνιο αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, οι αναμετρήσεις αυτές θα διεξαχθούν στις 16:30 αντί για τις 17:00, που ήταν αρχικά προγραμματισμένες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση η ΕΣΑΚΕ:

«Ο ΕΣΑΚΕ σας ενημερώνει ότι οι αγώνες του Ρεθύμνου AEGEAN της 7ης και 8ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 16:30, και όχι στις 17:00 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x