Το 6/6 θέλει να κάνει ο Πανιώνιος που υποδέχεται στο κλειστό της Νέας Σμύρνης τον Ίκαρο για την έβδομη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Όπως δήλωσε ο κόουτς των «κυανέρυθρων», Γιώργος Μπαρτζώκας, η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το επικείμενο ματς και η μοναδική αμφιβολία που υπάρχει αφορά στην συμμετοχή των τραυματιών Μπατή και Παραγυιού.
«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και έχουμε προετοιμαστεί πνευματικά και σωματικά. Δεν υπάρχει στο μυαλό μας η βαθμολογική διαφορά. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα του Ικάρου θα έχει υψηλό κίνητρο για τους δικούς της λόγους», είπε ο 46χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:
«Θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε αν θα έχουμε στη διάθεση μας τους Μπατή και Παραγυιό».
Από την πλευρά του ο νεαρός σέντερ της ομάδας, Ζήσης Σαρικόπουλος, σχολίασε:
«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ανταγωνιστική ομάδα που έχει υψηλό κίνητρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί από την αρχή του παιχνιδιού γιατί στόχος μας είναι η νίκη και θα παλέψουμε γι΄αυτή».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






