Το εγκώμιο του Πανιωνίου έπλεξε ο Άρης Λυκογιάννης μετά τη λήξη του παιχνιδιού.
Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας τόνισε πως αυτό που κόστισε την ήττα στην ομάδα του ήταν η έλλειψη δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Λυκογιάννης:
«Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με πάρα πολύ δυνατό ρυθμό. Στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν ανταγωνιστικοί, αν αναλογιστεί κανείς ότι είχανε 9/11 τρίποντα και τελείωσε το παιχνίδι με 63% στα τρίποντα. Οποιαδήποτε ομάδα θα είχε φύγει με μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ. Ο Τζόνσον είχε διάστρεμμα κι έπαιξε λίγο και κάπου μείναμε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε μία καλή προσπάθεια απέναντι σε μία ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση και παίζει μπάσκετ σε ψηλό επίπεδο. Καλή συνέχεια στον κόουτς (σ.σ. Μπαρτζώκα) και στον Πανιώνιο».
Ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος, από την μεριά των παικτών ανέφερε: «Ξέραμε από την αρχή πως το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο κι επίσης ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία φορμαρισμένη ομάδα. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά δεν μας το επέτρεψε το πρώτο ημίχρονο. Ήταν πολύ εύστοχοι οι παίκτες του Πανιωνίου στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν το καλό μας διάστημα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, καλύτερο από άλλες φορές, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Πιστεύω θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια, γιατί δεν αξίζει στην ομάδα η θέση που βρίσκεται στην βαθμολογία».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






