Ελλάδα

Μέσα ο «Λάζος» με Κάχα

Στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κάχα Λαμποράλ (8/12, 22:00) τέθηκε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας σέντερ έβγαλε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας (5/12), δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κάχα Λαμποράλ (8/12, 22:00) τέθηκε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας σέντερ έβγαλε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας (5/12), δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Η επιστροφή του Λάζαρου Παπαδόπουλου λύνει κάπως τα χέρια του Ντούσαν Ίβκοβιτς, καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια άλλης ήττας στη διοργάνωση, ύστερα από αυτή κόντρα στην Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x