Ελλάδα

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε με σεβασμό κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πέρασε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως οι παίκτες του υπέπεσαν σε κάποια λάθη που δεν του άρεσαν. Με σοβαρότητα αντιμετώπισαν οι «πράσινοι» το ματς, σύμφωνα με τον Αλέξη Κυρίτση.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πέρασε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως οι παίκτες του υπέπεσαν σε κάποια λάθη που δεν του άρεσαν.

Με σοβαρότητα αντιμετώπισαν οι «πράσινοι» το ματς, σύμφωνα με τον Αλέξη Κυρίτση.

Αναλυτικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε:

«Παίξαμε με σεβασμό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θέλαμε να παίξουμε καλή άμυνα και να διατηρήσουμε υψηλό ρυθμό. Είχαμε εξετάσει καλά τις αλλαγές στην άμυνα του ΠΑΟΚ και γενικά θεωρώ πώς ήμασταν καλοί. Ένα από τα προβλήματά μας, πάντως, ήταν ότι στο ανοιχτό γήπεδο κάναμε αβίαστα λάθη. Γνωρίζαμε πώς ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ με τους Ντικούδη και Γκόρι και μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε καλά».

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κυρίτσης ανέφερε: «Έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί, καθώς προερχόμασταν από ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα. Νομίζω ότι παρουσιαστήκαμε σοβαροί, κλείσαμε τα ατού του ΠΑΟΚ και δε δώσαμε δικαίωμα στους παίκτες του "Δικεφάλου" να μας απειλήσουν. Καταφέραμε πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, καθώς είναι πολύ σημαντικό να καταφέρεις να φεύγεις με θετικό αποτέλεσμα από εδώ γιατί όλοι ξέρουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x