Ελλάδα

«Top 16 μέσω… Α1»

Ως ένα καλό… ζέσταμα εν όψει της έναρξης του Top 16 την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τα ματς με Ηλυσιακό και ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ.

Ως ένα καλό… ζέσταμα εν όψει της έναρξης του Top 16 την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τα ματς με Ηλυσιακό και ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ.

«Για μας ξεκινάει μια πολύ σημαντική εβδομάδα για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι επιστρέφουν όλοι οι τραυματίες πλην του Παπαδόπουλου και ο δεύτερος είναι ότι στα παιχνίδια με Ηλυσιακό και ΠΑΟΚ πρέπει η ομάδα να ετοιμαστεί για το υψηλότατο επίπεδο του Τop-16 που ξεκινάει», δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου. «Αυτόματα το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι για μας πάρα πολύ σημαντικό. Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα με αγωνιστική αξιοπρέπεια και σοβαρότητα και όπως σ’ όλα τα παιχνίδια η βελτίωση της αμυντική μας λειτουργίας είναι για μας το ζητούμενο όπως σ’ όλους του αγώνες», πρόσθεσε ο συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο εσχάτως ανεβασμένος Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους ανέφερε με τη σειρά του: «Το ζητούμενο για μας σε κάθε παιχνίδι δεν είναι μόνο η νίκη αλλά να δείχνουμε βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα. Απέναντι σε Πανιώνιο και Καβάλα παίξαμε καλά, αλλά σίγουρα μπορούμε και πρέπει να παίξουμε καλύτερα αν θέλουμε κυρίως στο Τοπ-16 να έχουμε ελπίδες για κάτι περισσότερο. Ο Ηλυσιακός θα έρθει χωρίς άγχος στο ΣΕΦ κι αυτό θα είναι το στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x