Ελλάδα

Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και Άρη

Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τις ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Άρης για την συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια τους για την 13η αγωνιστική της Α1. Πιο συγκεκριμένα οι «πράσινοι» θα κληθούν να πληρώσουν 300 ευρώ για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην αναμέτρηση τους με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Για τον ίδιο λόγο οι «κίτρινοι» τιμωρήθηκαν με 500 ευρώ για το ματς με το Περιστέρι.

Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τις ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Άρης για την συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια τους για την 13η αγωνιστική της Α1.

Πιο συγκεκριμένα οι «πράσινοι» θα κληθούν να πληρώσουν 300 ευρώ για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην αναμέτρηση τους με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Για τον ίδιο λόγο οι «κίτρινοι» τιμωρήθηκαν με 500 ευρώ για το ματς με το Περιστέρι.

Αναλυτικά:

8/13-01-2012 ΑΡΗΣ
Για τα υβριστικά συνθήματα περιορισμένης έντασης, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ της 11-1-2012.

7/13-01-2012 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Για τα υβριστικά συνθήματα περιορισμένης έντασης, πρόστιμο 300,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ ΒΑΠ της 11-1-2012.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x