Ελλάδα

Πάει για δύο το Μαρούσι

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για Μαρούσι. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει συμφωνήσει με τους Πατ Κάρολ και Τζάρετ Χαρτ, των οποίων το «letter of clearance» βρίσκεται ήδη στην ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για Μαρούσι.

Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει συμφωνήσει με τους Πατ Κάρολ και Τζάρετ Χαρτ, των οποίων το «letter of clearance» βρίσκεται ήδη στην ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

Ο πρώτος είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ίκαρο Καλλιθέας το καλοκαίρι του 2010, ωστόσο λόγω τραυματισμού επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Εμπειρία από την Ελλάδα έχει και ο Χαρτ, ο οποίος τη σεζόν 2006/07 φορούσε τη φανέλα του Κολοσσό Ρόδου, ενώ την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x