Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο»

Το ζητούμενο για τον Αργύρη Πεδουλάκη -τη δεδομένη στιγμή- είναι να ενσωματωθούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο ρόστερ του Περιστερίου. Ο Έλληνας προπονητής ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό, για τη 19η αγωνιστική, τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, ενώ για μία ακόμη φορά αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Το ζητούμενο για τον Αργύρη Πεδουλάκη -τη δεδομένη στιγμή- είναι να ενσωματωθούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο ρόστερ του Περιστερίου.

Ο Έλληνας προπονητής ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό, για τη 19η αγωνιστική, τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, ενώ για μία ακόμη φορά αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης:

«Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο καθώς μετά από τις επιβεβλημένες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να ενσωματωθούν οι καινούριοι παίκτες στο κλίμα αλλά και στη φιλοσοφία της ομάδας. Δυστυχώς για μία ακόμη εβδομάδα αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία όταν ξεκινάει ένας αγώνας. Στόχος μας απέναντι στον Ηλυσιακό είναι να συνεχίσουμε τις νίκες στους εντός έδρας αγώνες και να ανέβουμε βαθμολογικά. Ο αντίπαλός μας είναι μία σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα με δύναμη και στην περιφέρεια αλλά και κοντά στο καλάθι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά και να μην επιτρέψουμε τα ελεύθερα σουτ και στην επίθεση να έχουμε υπομονή προκειμένου να βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x