Ελλάδα

«Δύσκολη περίοδος για την ομάδα»

Η Καβάλα αντιμετωπίζει αύριο τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» για την 21η αγωνιστική (17:00) με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει ένα βουνό προβλήματα να αντιμετωπίσει, λόγω αποχωρήσεων παικτών και τραυματισμών.

Η Καβάλα αντιμετωπίζει αύριο τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» για την 21η αγωνιστική (17:00) με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει ένα βουνό προβλήματα να αντιμετωπίσει, λόγω αποχωρήσεων παικτών και τραυματισμών.

«Βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα, καθώς θα αντιμετωπίσουμε τον Άρη, έχοντας αρκετές ελλείψεις, μετά τις φυγές των Γκάρισον και Ο’ Μπράιαντ και έχοντας επίσης πολλά προβλήματα τραυματισμών. Αυτό κάνει το έργο μας πιο δύσκολο. Αναζητούμε την έξτρα προσπάθεια από όλους, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, που σίγουρα αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Ξέρουμε ότι ο Άρης ζητά απεγνωσμένα τους δύο βαθμούς της νίκης. Το ζητούμε για μας είναι να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις του 2ου γύρου και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας», τόνισε.

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης είπε με τη σειρά του: «Παίζουμε με τον Άρη, που μόλις ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και τώρα θέλει να ξεκινήσει μία σειρά από νικηφόρα παιχνίδια, μιας και έχει στρωτό πρόγραμμα, ώστε να βελτιώσει κι άλλο τη βαθμολογική του θέση. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και παρότι έχουμε τέσσερις νίκες περισσότερες από τον Άρη, όταν τον παίζεις ειδικά στο Αλεξάνδρειο, η αποστολή σου γίνεται πολύ πιο δύσκολη και ξέρουμε πως πρέπει να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, εάν θέλουμε να νικήσουμε. Δε θα μείνουμε στις απουσίες μας, που δεν είναι λίγες, αλλά θα όσοι είμαστε ετοιμοπόλεμοι στην ομάδα, θα φροντίσουμε με αγωνιστική υπέρβαση να καλύψουμε τα κενά τους και να μη χαλάσουμε την καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x