Ελλάδα

«Μη φύγεις…»

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος πανηγύρισε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά τη νίκη με επί του Ολυμπιακού. Ο γνωστός τραγουδιστής έκλεψε την παράσταση τραγουδώντας το «Μη φύγεις» στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος επιδόθηκε σε συνεχή λουλουδοπόλεμο με τους παίκτες του και την πίστα.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος πανηγύρισε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά τη νίκη με 71-70 επί του Ολυμπιακού. Ο γνωστός τραγουδιστής έκλεψε την παράσταση τραγουδώντας το «Μη φύγεις» στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος επιδόθηκε σε συνεχή λουλουδοπόλεμο με τους παίκτες του και την πίστα.

«Μου φαίνεται μικρό το Κύπελλο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν κι άλλα», είπε ο Αντώνης Ρέμος μέσα σε χειροκροτήματα από αρκετούς οπαδούς της ομάδας που ήταν παρόντες στο κέντρο.

Σύσσωμη η ομάδα έδωσε το «παρών» και το διασκέδασε δεόντως με συνεχή πειράγματα (κανείς δεν δοκίμασε τις δυνάμεις του στο χορό), ενώ κανένας δεν χάλασε χατίρι στους φίλους της ομάδας που πλησίαζαν τα «πράσινα» τραπέζια συνεχώς και ζητούσαν αυτόγραφα, φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές και λίγα λεπτά με την κούπα στα χέρια. Ο Μάικ Μπατίστ απολάμβανε τα πούρα του, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν σταματούσε να χαμογελά, ενώ ως συνήθως πιο εγκρατής ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Το γλέντι «διέλυσε», πάντως, σχετικά νωρίς καθώς οι παίκτες ήταν καταβεβλημένοι και τους περιμένει σκληρή δουλειά, αφού ακολουθούν τρεις δύσκολες εβδομάδες όπου δεσπόζουν οι αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα (η σειρά αρχίζει στις 20 Μαρτίου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x