Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον Κολοσσό Ρόδου ενόψει της αναμέτρησης για την 23η αγωνιστική κόντρα στο Μαρούσι.
Ο Κώστας Χαρίσης ταλαιπωρείται από μόλυνση στον αγκώνα, με αποτέλεσμα να μη συμμετέχει στην κυριακάτικη (11/3) προπόνηση.
Ωστόσο, τη Δευτέρα (12/3) αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν ο Βασίλης Φραγκιάς θα έχει στη διάθεσή του τον Έλληνα σέντερ.
Από την Τρίτη (13/3) ξεκινά και η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής κόντρα στο Μαρούσι, όπου έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι αύριο από τις 10:00- 15:00 θα γίνει προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με το Μαρούσι. Η προπώληση θα γίνει στα γραφεία της ομάδας μας (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) και θα συνεχιστεί την ημέρα του αγώνα από τις 14:00 στο εκδοτήριο που βρίσκεται στο «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






