Το ότι ο ΑΓΟΡ ζει τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του με την τέταρτη θέση που κατέκτησε στην κανονική περίοδο της Α1 μπάσκετ επισήμανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ ο Στέργιος Κουφός. Ο τεχνικός των Κρητικών «αποθέωσε» το μπάσκετ που παίζουν οι Δραμινοί, όπως και τον Γιώργο Καλαφατάκη. Απένειμε τα εύσημα στον κόσμο της ομάδας και αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών που προέκυψαν όλη τη χρονιά. Θεωρεί ότι ουσιαστικά η χρονιά τελειώνει εδώ, όμως εύχεται να καταφέρει η ομάδα να προκριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς, ενώ χαρακτήρισε ως σημαντικότερες στιγμές τις εμφανίσεις κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Αναλυτικά: «Είναι μοναδική στιγμή η κατάκτηση της τέταρτης θέσης, ως νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 και δευτεραθλήτρια της Α2. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Καλαφατάκη, για την πορεία του με τον ΚΑΟΔ, επίσης νεοφώτιστο στην Α1. Ο κόουτς ήταν πρωτοπόρος του θεαματικού μπάσκετ με τους Αμπελόκηπους. Για εμάς, στην αρχή της σεζόν ήταν απλησίαστος ο στόχος της τέταρτης θέσης. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές μαζί με τον κόσμο. Όχι απλά είναι ο έκτος παίκτης, αλλά ως ομάδα παίζουμε για αυτόν στο... πονεμένο Ρέθυμνο. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη. Παρά τα προβλήματα, με όλους τους τραυματισμούς που αντιμετωπίσαμε, η συσπείρωση ήταν το μυστικό που μας οδήγησε στην επιτυχία, γενικά και σήμερα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου, που είχαμε άψογη συνεργασία.
Η φετινή χρονιά τελειώνει εδώ για εμάς, γιατί είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε προπονητικό πρόγραμμα, με τόσους τραυματισμούς και απουσίες. Φυσικά και θέλω να παίξουμε στην Ευρώπη, γιατί, όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία, την "αρπάζεις". Αν όχι στο Euro Cup, γιατί το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις, ας πάμε στο Eurochallenge.
Η μεγαλύτερη στιγμή είναι οι εμφανίσεις με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στο Ρέθυμνο. Ήταν απόδειξη πως αυτή η ομάδα δεν φτιάχτηκε μόνο για την παραμονή, αλλά και για κάτι παραπάνω».
Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΠΕΡ για την άνοδο στην Α1.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
"Το ΔΣ της ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ AEGEAN συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες, τους προπονητές και τη διοίκηση της γυναικείας ομάδας βόλει του ΟΠΕΡ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την πανάξια άνοδό τους στην Α1 Εθνική κατηγορία. Απόδειξη της σοβαρής και συστηματικής δουλειάς που η ομάδα του ΟΠΕΡ κάνει τα τελευταία χρόνια, κάνοντας υπερήφανο το Ρέθυμνο.
Το ΔΣ της ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ AEGEAN".
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






