Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται πλέον η προετοιμασία του Πανιωνίου στο Καρπενήσι. Ο Λουκόφσκι ενσωματώθηκε κανονικά στο πρόγραμμα την Τετάρτη και πλέον απομένουν οι αφίξεις των δύο Αμερικανών, των Ουίνστον και Χάνστον για να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα ο Λούκα Παβίσεβιτς.
Άλλωστε, οι «κυανέρυθροι» θα έχουν πολλούς καινούργιους παίκτες στο ρόστερ τους και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να «δέσουν» μεταξύ τους. Πάντως, ο Σέρβος τεχνικός δείχνει ικανοποιημένος από αυτά που βλέπει μέχρι στιγμής, αφού υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά.
Ανοιχτό παραμένει ακόμα το θέμα του Οικονόμου, του οποίου γίνονται προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιό του, με τον ίδιο τον διεθνή φόργουορντ να γυμνάζεται ξεχωριστά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Επίσης, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για την απόκτηση ενός ακόμα γκαρντ, με το όνομα του Νίκου Μπουντούρη να ακούγεται τον τελευταίο καιρό.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






