Ελλάδα

Σημείο επαφής με Ντόρσεϊ, «τελειώνει» του «Πέρπε»

Την ώρα που στην ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουν εστιάσει στην ολοκλήρωση των προσθηκών των Στράτου Περπέρογλου και Βασίλη Καββαδά, ευχάριστα υπήρξαν χθες και από ένα ακόμα κρίσιμο για τον σχεδιασμό μέτωπο. Ο λόγος για τον Τζόι Ντόρσεϊ, που όπως όλα δείχνουν αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι δεν θα βρει αυτό που θέλει στο ΝΒΑ και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να ρίξει «γέφυρες» παραμονής στους πρωταθλητές Ευρώπης. Λεπτομέρειες μένουν για τον πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Η παραμονή του Τζόι Ντόρσεϊ ήταν από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου βασική προτεραιότητα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφού σύμφωνος σε αυτό το ενδεχόμενο είναι και ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο 29χρονος σέντερ που άλλαξε άρδην την αγωνιστική φιλοσοφία των «ερυθρόλευκων» πέρυσι, προσπαθεί τις τελευταίες 35 ημέρες να βρει συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ, όμως μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον, αρχίζει και εξετάζει όλο και πιο «ζεστά» το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ευρώπη και οι πρωταθλητές Ευρώπης τον περιμένουν με…ανοικτές αγκάλες. Παρότι αρχικά υπήρχε ένας εκνευρισμός από τη στάση του παίκτη αλλά και τις σχετικά υψηλές απαιτήσεις του στο οικονομικό, στην Ακτή Θεμιστοκλέους τήρησαν υπομονετική στάση και περίμεναν τις εξελίξεις.

Όπως όλα δείχνουν, θα ανταμειφθούν για αυτή τους την επιλογή, καθώς ο Ντόρσεϊ πολύ δύσκολα θα βρει πλέον ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις του και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει τις διαδικασίες επαναπροσέγγισης με τον Ολυμπιακό. Αυτό, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΣΕΦ και την επόμενη περίοδο, μια και υπάρχει σημαντική διαφορά στα όσα θέλει να λαμβάνει ετησίως (700χιλ.€ αντί για 300 που ήταν πέρυσι), όμως η λογική λέει πως αν υπάρχει καλή θέληση –που υπάρχει- οι δύο πλευρές θα τα βρουν κάπου στη μέση. Σε μία τέτοια περίπτωση, οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα έχουν καταφέρει το απίστευτο της διατήρησης και των τριών παρισινών αμερικανών τους στο ρόστερ, αλλά και απόλυτα αναλλοίωτο τον βασικό τους κορμό.

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Περπέρογλου

Στο θέμα της απόκτησης του σμολ φόργουορντ τώρα, η απόφαση στον Ολυμπιακό έχει ληφθεί, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να θέλει να δώσει το χρίσμα στον Στράτο Περπέρογλου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως και ο πρώην πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού το έχει πάρει απόφαση και ίσως και τις επόμενες ώρες να έχουμε οριστική εξέλιξη με την ανακοίνωση του παίκτη από την ΚΑΕ.

Και Καββαδά...

Τέλος, στο θέμα του Βασίλη Καββαδά, ο Ολυμπιακός σημείωσε νέα πρόοδο και χθες, καθώς ο παίκτης φέρεται να ξεκαθάρισε στον Πανιώνιο ότι προτιμάει να παίξει στους «ερυθρόλευκους». Και αυτό, διότι θεωρεί καλύτερες τις συνθήκες στην ομάδα, ενώ και το οικογενειακό του περιβάλλον «κλείνει» προς τα εκεί –πειραιώτης γαρ-. Το θέμα αναμένεται να κλείσει οριστικά την προσεχή Δευτέρα (6/8), χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το αν ο 21χρονος σέντερ θα πάει άμεσα στον Ολυμπιακό, ή θα αποκτηθεί και θα μείνει για έναν χρόνο στους «κυανέρυθρους» ως δανεικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x