Το προφίλ του Ντέργουϊν Κίτσεν σκιαγραφεί στη «SportDay» ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος έχει βρεθεί αντίπαλος του παίκτη που φέρεται να είναι μια ανάσα με τον Παναθηναϊκό.
Ως «μαχητής», «επιθετικογενής» και «παίκτης με καθαρό μυαλό» χαρακτηρίζεται ο Αμερικανός, ο οποίος την περασμένη σεζόν στο Ισραήλ είχε κατά μέσο όρο 14,9 πόντους με πολύ καλά ποσοστά.
Ο Ζήσης Σαρικόπουλος θυμήθηκε ότι τη σεζόν 2009-2010 τον είχε συναντήσει όταν το κολέγιό του, δηλαδή το Οχάιο Στέιτ είχε αντιμετωπίσει σε τουρνουά την ομάδα του 26χρονου πλέον παίκτη. «Μου έκανε τεράστια εντύπωση ότι ήταν πολύ προσεκτικός στις επιλογές του, στις κινήσεις του και είχε καθαρό μυαλό. Θυμάμαι ότι μπορούσε να παίξει και στη θέση "1" με άνεση, αν και πιο πολύ είναι σούτινγκ γκαρντ. Στο νικηφόρο για εμάς παιχνίδι, τότε, ήταν ο καλύτερος παίκτης από τους αντιπάλους μας. Επιθετικογενής με καλό σουτ και ειδικά στα τρίποντα. Δεν δίσταζε να σουτάρει. Πιστεύω με λίγα λόγια ότι ο Κίτσεν είναι μαχητής και αν ο Παναθηναϊκός τον αποκτήσει, θα έχει κάνει πολύ καλή επιλογή. Δίπλα στους Διαμαντίδη και Ούκιτς και θα βοηθήσει, και θα βοηθηθεί», τόνισε στη «SportDay» ο Ζήσης Σαρικόπουλος.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






