Στην αγορά της Λιθουανίας φαίνεται ότι επιμένει ο Παναθηναϊκός καθώς σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι «πράσινοι» μετά την απόκτηση του Γιόνας Ματσιούλις, έχουν στρέψει την προσοχή τους στην περίπτωση του Μαρτίνας Πότσιους.
Ο 26χρονος Λιθουανός αγωνίζεται τόσο στο «2» όσο και στο «3» και αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2011 στην Ρεάλ Μαδρίτης. Για την ώρα από τους «πράσινους» δεν επιβεβαιώνεται ούτε και διαψεύδεται κάτι αλλά είναι δεδομένο πως μετά και την αποχώρηση του Στράτου Περπέρογλου που θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, το «τριφύλλι» θέλει ενίσχυση στην περιφέρεια.
Στα ισπανικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα στην "Diario Sur" ωστόσο τονίζεται ότι για τον Πότσιους ενδιαφέρον έχει εκδηλώσεις και η Ουνικάχα Μάλαγα. O παίκτης πάντως αυτό το διάστημα είναι στο Λονδίνο και το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






