Ελλάδα

«Ο Ολυμπιακός καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί»

Ομάδα με τρομερή ομοιογένεια χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Νίκος Βετούλας. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών μίλησε σε αθλητική εφημερίδα και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούν.

Ομάδα με τρομερή ομοιογένεια χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Νίκος Βετούλας. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών μίλησε σε αθλητική εφημερίδα και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βετούλας στην εφημερίδα «Φως των Σπορ»:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με τρομερή ομοιογένεια. Βλέπεις σε όλους τους παίκτες, ακόμη και στα νέα ηλικιακά παιδιά, να υπάρχει τεράστια αυτοπεποίθηση, που είναι πολύ σημαντικό, κάτι που το συναντήσαμε και εμείς με την ασφυκτική πίεση που δεχθήκαμε από το ξεκίνημα κιόλας του πρώτου φιλικού.

Θεωρώ ότι με την ουσιαστική ένταξη στην ομάδα των Περπέρογλου και Μαυροειδή θα είναι καθ’ όλα έτοιμη αθλητική ομάδα, με ρόλο και πάλι πρωταγωνιστικό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το ότι ο Ολυμπιακός διατήρησε τον βασικό κορμό παικτών είναι το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της ομάδας, ενώ σε ό, τι αφορά την παρουσία του Μπαρτζώκα στην άκρη του πάγκου είναι αναμφίβολα ένας πολύ καλός Έλληνας προπονητής. Ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει ερχόμενος σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, θέλει και είναι λογικό να περάσει δικά του πράγματα στην παρούσα φάση της προετοιμασίας και έχει όλα εκείνα τα εργαλεία πιστεύω για να δουλέψει όπως θέλει και να πετύχει τα καλύτερα δυνατά σε ομάδα που είναι... καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x