Ελλάδα

Νίκη για Ηλυσιακό, προβληματισμός για Κουκουλά

Ο Ηλυσιακός ήταν βελτιωμένος και επιβλήθηκε του ΑΓΟΡ με 73-63 στην πρώτη φετινή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του. Η ομάδα του Δημήτρη Παπανικολάου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην τελική επικράτηση. Η χαρά των ανθρώπων της ομάδας μετριάστηκε παρόλα αυτά από την αρνητική εξέλιξη για αυτούς, της περίπτωσης Κουκουλά.

Ο Ηλυσιακός ήταν βελτιωμένος και επιβλήθηκε του ΑΓΟΡ με 73-63 στην πρώτη φετινή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του. Η ομάδα του Δημήτρη Παπανικολάου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην τελική επικράτηση.

Η χαρά των ανθρώπων της ομάδας μετριάστηκε παρόλα αυτά από την αρνητική εξέλιξη για αυτούς, της περίπτωσης Κουκουλά.

Η ομάδα των Ιλισίων μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 41-31. Η διαφορά αυξήθηκε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μισό του αγώνα και έφτασε και το +16 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (56-40). Οι νικητές έφτασαν στο τελικό 73-63 με κορυφαίο τον Χάμπτον που σκόραρε 19 πόντους. Από την ομάδα του Στέργιου Κουφού ξεχώρισε ο Πέτγουεϊ με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 41-31, 56-40, 73-63

Hλυσιακός (Παπανικολάου): Αντωνάκης 3, Χάμπτον 19, Αποστολίδης 9, Σκοτ 8, Τζόουνς 10, Παππάς 2,Χατζής 10, Παραγιός 3, Σπανός

ΑΓΟΡ (Κουφός): Κάρτερ 5, Γουάιτ 11, Αγγελόπουλος 6, Τσόχλας 9, Ντούβνιακ 7, Λάτοβιτς 7, Πέτγουεϊ 17, Ζησόπουλος 1, Καλλινικίδης, Γαλιώτος, Ντιαλό, Τσαρουχάς


Υπόθεση Κουκουλά

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού Παντελής Γαμπιεράκης, εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης, καθώς ο Μανώλης Κουκουλάς δικαιώνεται όπως όλα δείχνουν από την δευτεροβάθμια επιτροπή. Γεγονός που σημαίνει πως η ΚΑΕ των Ιλισίων καλείται να καταβάλει στον παίκτη το ποσό που αυτός αξιώνει, καθώς δεν φαίνεται να προκύπτει συμβιβαστική λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x